QR Code Business Card

DSC_5551De kunst van het vragenstellen

Leer eenvoudig hoe u uw standpunten beter kunt beargumenteren:

Hoe vind ik de juiste argumenten?

Hoe wapen ik mij tegen verbaal geweld?

Hoe krijg ik de echte  (hulp)vraag boven water?

Hoe voer ik een oordeelsvrij gesprek?

Hoe voer ik een ethische discussie?

 

Op een training De kunst van het vragenstellen oefent u intensief met vragenstellen en het onderzoeken van achterliggende denkbeelden bij beweringen. U leert de juiste argumenten vinden en een weerwoord bieden aan generaliserende uitspraken. U leert oordeelsvrij spreken.

Voor wie: leidinggevende, manager, docent, projectleider, trainer, adviseur, programmaleider, beleidsmedewerker, professional en iedereen die interesse heeft in het verhelderen van gesprekken en argumentatie.
Duur: 1 dag
Locatie: Amsterdam, Amersfoort of in company
Prijsindicatie: € 225,- per persoon, inclusief lunch, koffie en thee. Bij aanmelding van teams wordt een totaalprijs overeengekomen.
Groepsgrootte: tot 8 personen.
Bijzonderheden: Trainingsmateriaal wordt u van tevoren toegestuurd.
Resultaat: U krijgt inzicht in hoe u de socratische gespreksbenadering kunt toepassen in uw eigen werkpraktijk. U heeft op deze dag een aantal gespreksinstrumenten verzameld die bijdragen aan de helderheid van uw gesprekken met anderen.

Voor inschrijving kunt u onze website www.hetsocratischgesprek.nl bekijken, of informeren naar een tailor made gesprekstraining voor uw team. U kunt mij bellen, een bericht sturen, of onderstaand formulier invullen.

Tel mobiel: 06-46015715

Email: marlou@schitteringfilosofie.nl

Bericht sturen