QR Code Business Card

DSC_5548ZIN GEVEN AAN WERK

Hoe maak je ruimte voor zin en betekenis?

 

Hoe kan zin en betekenis de ruimte krijgen in je eigen werk, in samenwerking en bij sturing van de organisatie? Deze opleiding is gericht op directie, hr en bmw management, trainers en adviseurs en iedereen die individuen of de organisatie wil begeleiden naar zinvol werken. In deze beroepsopleiding werkt u, als voorbeeldpersoon voor uw omgeving, in 6 dagen toe naar uw ‘persoonlijke blauwdruk’, waarin uw eigen zingeving en betekenis, kwaliteiten, loopbaanankers, waarden en richting helder worden. U doet methodieken op om anderen te begeleiden bij het creëren en behouden van hun zin en betekenis. Daarnaast bespreken we cases uit uw eigen bedrijfspraktijk om te leren omgaan met ambiguïteit en met de frictie tussen de zin, de kaders. Hoe de tussenruimte te benutten? Daarnaast wordt u getraind in het toepassen van socratische gesprekstechnieken in uw contacten met anderen. Tijdens deze dagen gaat u persoonlijk en in groepsverband met de aangereikte kennis en methodieken aan de slag. Cursusmateriaal wordt u ter beschikking gesteld.

Zin  geven aan werk is in oktober 2017 weer gestart. De eerstvolgende opleiding zal in de herfst van 2018 worden gegeven. In april 2018 zal deze op de ISVW website verschijnen, zie dan www.isvw.nl voor meer informatie en reservering.

Voor tailor made modules en vragen kunt u mij tussentijds benaderen: tel : 06-46015715, email: marlou@schitteringfilosofie.nl

Voor wie: Directie / HR / BMW / adviseurs en coaches.
Duur: 3 x 2 dagen of 6 afzonderlijke dagen.
Data: Bij de ISVW vindt de eerstvolgende opleiding in 2018 plaats. De opleiding is bij Schittering tailor made beschikbaar.
Locatie: Landgoed ISVW in Leusden, Huize Frankendael in Amsterdam, of in company
Filosofen:  Plato, Socrates, Aristoteles, Nietzsche, Sartre Spinoza, Bohm en Arendt.
Bijzonderheden: Boek ‘De ZIN aan het werk’, over betekenis in leven en werk wordt u ter beschikking gesteld.
Resultaat: U wordt gecertificeerd als begeleider in trajecten voor het (her)vinden van zin en betekenis in werken.

Voor meer informatie neem contact op Marlou van Paridon:

Tel : 06-46015715

Email: marlou@schitteringfilosofie.nl

Bericht sturen