QR Code Business Card

ZIN GEVEN AAN WERK

Zin geven aan werk. naar buiten kijkenHoe maak je ruimte voor zin en betekenis?

 

Hoe kan zin en betekenis de ruimte krijgen in je eigen werk, in samenwerking en bij sturing van de organisatie? Deze opleiding is gericht op directie, hr en bmw management, trainers en adviseurs en iedereen die individuen of de organisatie wil begeleiden naar zinvol werken. In deze beroepsopleiding werkt u, als voorbeeldpersoon voor uw omgeving, in 6 dagen toe naar uw ‘persoonlijke blauwdruk’, waarin uw eigen zingeving en betekenis, kwaliteiten en waarden helder worden. U doet methodieken op om anderen te begeleiden bij het creëren en behouden van hun zin en betekenis. Daarnaast bespreken we cases uit uw eigen praktijk om te leren omgaan met ambiguïteit en met de frictie tussen zin, teleurstellingen en de kaders. Hoe de tussenruimte te benutten? Daarnaast wordt u getraind in het toepassen van socratische gesprekstechnieken in uw contacten met anderen. Tijdens deze dagen gaat u persoonlijk en in groepsverband met de aangereikte kennis en methodieken aan de slag. Cursusmateriaal wordt u ter beschikking gesteld.

De eerstvolgende opleiding zal in 2018 worden gegeven op de Internationale School voor Wijs begeerte, ISVW in Leusden op 24/25 september, 29/30 oktober en 26/27 november 2018. Begin 2018 zal deze op de ISVW website verschijnen, zie dan www.isvw.nl voor meer informatie en reservering.

Voor tailor made modules en vragen kunt u mij tussentijds benaderen: tel : 06-46015715, email: marlou@schitteringfilosofie.nl

Voor wie: Directie / HR / BMW / adviseurs en coaches.
Duur: 3 x 2 dagen of 6 afzonderlijke dagen.
Data: Bij de ISVW vindt de eerstvolgende opleiding in 2018 plaats. Klik hier voor meer informatie en boeking van de cursus.
Locatie: Landgoed ISVW in Leusden, Huize Frankendael in Amsterdam, of in company
Filosofen:  Plato, Socrates, Aristoteles, Nietzsche, Sartre Spinoza, Bohm en Arendt.
Bijzonderheden: Boek ‘De ZIN aan het werk’, over betekenis in leven en werk wordt u ter beschikking gesteld.
Resultaat: U wordt gecertificeerd als begeleider in trajecten voor het (her)vinden van zin en betekenis in werken.

Voor meer informatie neem contact op Marlou van Paridon:

Tel : 06-46015715

Email: marlou@schitteringfilosofie.nl

Bericht sturen